De voordelen van een auto verkopen aan een autosloop Rotterdam

auto sloperij

Woon jij in Rotterdam en moet jouw voertuig gekeurd worden, dan is het van belang dat het voertuig door de keuring komt. Komt jouw voertuig niet meer door de keuring, dan moet je hem natuurlijk laten maken door een monteur. Het laten maken van een auto kan soms veel geld kosten en soms is het ook echt niet de moeite waard. Zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde van het voertuig, dan is het verstandig om jouw auto te verkopen. Een sloopauto verkopen kan op verschillende manieren, maar het is verstandig om hem te verkopen aan een autosloop Rotterdam. Wil jij weten waarom? In dit artikel vertellen we er meer over, zodat je er alles over te weten komt!

Je bent direct van het voertuig af

Een sloopauto verkopen aan een autosloop Rotterdam is altijd een goed idee, omdat je dan direct van jouw voertuig af bent. Een autosloop Rotterdam neemt namelijk graag jouw sloopauto over, zodat ze deze kunnen slopen. Ze slopen het voertuig en verkopen de onderdelen die nog bruikbaar zijn. Dit is veel beter dan maanden wachten op een koper op het internet. Kies daarom voor een directe verkoop aan een autosloop, zodat je direct van het voertuig af bent. Hierbij komt de autosloop ook de auto ophalen en hoef je hiervoor geen speciaal vervoer te regelen. Dit maakt het allemaal een stuk makkelijker dan dat je de auto middels een advertentie moet verkopen.

Je krijgt een vergoeding

Als je kiest voor een directe verkoop aan een autosloop Rotterdam, is het ook een groot voordeel dat je een vergoeding krijgt. De vergoeding die je krijgt voor het verkopen van een sloopauto, ligt tussen de 100 en 200 euro. Je kunt dus aardig wat geld krijgen voor jouw sloopauto en je kunt direct zoeken naar een nieuw voertuig.