Sloopauto verkopen: waar moet je op letten?

auto sloperij

Heb jij een oude tweedehands voertuig die niet meer door de keuring heen komt, dan is het van belang dat je jouw auto laat maken. Het laten maken van een oude auto is soms niet meer de moeite waard. Vaak liggen de reparatiekosten van het voertuig een stuk hoger dan de actuele waarde van het voertuig. Dan is het verstandig om te kiezen voor sloopauto verkopen, maar hoe moet je dit nu doen? En waar moet je op letten? Onderstaand geven we meer informatie, zodat je er alles over te weten komt!

Sloopauto verkopen op het internet

Wil jij een sloopauto verkopen, dan kan dit op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om jouw auto te verkopen op het internet, maar je kunt hem ook aanbieden aan een sloperij. Via het internet een sloopauto verkopen is makkelijk en je hoeft alleen een duidelijke advertentie te hebben. Met deze advertentie kun je de koper informeren over het voertuig en is het mogelijk om jouw auto te verkopen. Toch zitten er nadelen aan verbonden en kan het soms meerdere maanden duren voordat je een geschikte koper vindt voor het voertuig.

Verkoop jouw sloopauto aan een sloperij

De meeste mensen willen direct van hun sloopauto af en kiezen ervoor om hun auto te verkopen aan een sloperij. De meeste sloperijen in Nederland kopen jouw sloopauto direct op en geven hier ook een redelijke vergoeding voor. Dit maakt het een stuk makkelijker als je snel van jouw voertuig af wilt. De sloperij komt in veel gevallen ook zelf de sloopauto ophalen, zodat je geen speciaal vervoer hoeft te huren voor het vervoer van de auto. Wil jij ook jouw auto verkopen aan een sloperij en genieten van alle voordelen? Zoek dan snel naar een sloperij in de omgeving en neem snel contact op voor een afspraak.