Waarom een auto naar de autosloop brengen?

auto sloperij

Heb jij een tweedehandsauto en moet deze binnenkort gekeurd worden, dan is het waarschijnlijk een riskant moment. De auto kan namelijk niet door de keuring heen komen en hier zitten nadelen aan verbonden. Dit betekent namelijk dat je de auto moet laten maken door een monteur. Het laten maken van een tweedehands voertuig kan soms duur uitvallen en dit betekent dat het soms over de dagwaarde kan komen. Wanneer dit het geval is, wordt jouw auto een sloopauto en deze kun je het beste verkopen. 

Het verkopen van een sloopauto is enorm lastig en je kunt dit natuurlijk doen op het internet. Op het internet kan dit meerdere maanden duren en daarom is het juist beter om jouw sloopauto te verkopen aan een autosloop. Een autosloop wilt namelijk graag jouw sloopauto hebben, maar wat zijn de voordelen? Meer informatie kun je vinden in dit artikel!

Voordelen van een auto verkopen aan een autosloop

Er zitten veel voordelen verbonden aan het verkopen van een auto aan een autosloop. De autosloop neemt namelijk direct het voertuig van jou over. Dit betekent dat je direct geen belasting meer hoeft te betalen en dat je ook gelijk een vrijwaringscode krijgt. Het tweedehands voertuig staat op die manier niet meer onder jouw naam en dat is natuurlijk heerlijk. Daarnaast krijg je ook een vergoeding voor het inleveren van jouw sloopauto en deze vergoeding is afhankelijk van de staat van jouw sloopauto. 

Wil jij ook jouw sloopauto verkopen aan een sloperij, dan is het van belang om direct contact op te nemen met een sloperij. Je kunt namelijk direct op het internet zien hoeveel je voor de sloopauto kunt krijgen. Maak een afspraak met de sloperij en laat jouw auto ophalen, dit is handig als je niet meer kunt rijden met een sloopauto.