Rijschool Leiden

Goedkope rijschool in Leiden

Ben je op zoek naar een goedkope rijschool in Leiden? Kies dan voor de Alphense Verkeersopleiding! Bij deze rijschool kun je al vanaf 16,5 jaar starten met je rijopleiding. Je hoeft dus niet te wachten tot je 18 bent, zoals bij veel andere rijscholen. Als je voor een pakket met meerdere lessen kiest betaal je in verhouding een stuk minder. De Alphense Verkeersopleiding heeft regelmatig acties waarbij je extra korting krijgt, of een cadeau krijgt bij afname van een compleet lespakket.

 

Ondersteuning bij theorie en praktijk

Alphense Verkeersopleiding helpt je niet alleen bij het behalen van je praktijkopleiding. Voordat je kunt afrijden is het noodzakelijk om je theorie te halen. Ook daarbij wil Alphense Verkeersopleiding je graag helpen. Het halen van je theorie kan een lastige opgave zijn. Tientallen pittige vragen waar je een correct antwoord op moet geven. Hoe kun je je het beste voorbereiden op het theRijschool Leidenorie examen? Alphense Verkeersopleiding helpt je hierbij zodat je het theorie examen in één keer kunt halen, zonder stress en moeite!

 

Contact opnemen

Wil je meer informatie over de rijlessen of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de Alphense Verkeersopleiding. Dit kan op meerdere manieren. Als je telefonisch contact wilt kun je het nummer 06-14594774 bellen. Wil je een e-mailbericht sturen, gebruik dan het e-mailadres info@alphenseverkeersopleidingen.nl. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen. Voor je het weet zit je achter het stuur en heb je binnen de kortste keren je rijbewijs gehaald!

 

 

   Contact