Rijschool Bodegraven

Leuke rijschool uit Bodegraven

Een rijschool moet natuurlijk goed en betaalbaar zijn. Maar je wilt ook een leuke rijschool, toch? Een gemiddeld persoon moet al snel 40 lessen afnemen voordat er afgereden kan worden. Het is natuurlijk niet leuk als dit 40 saaie lessen worden, met een instructeur die er geen zin in heeft. Gelukkig is dit bij de Alphense Verkeersopleiding niet van toepassing. Bij deze rijschool kun je met 16,5 jaar al starten met het behalen van je autorijbewijs. Overigens is deze rijschool niet alleen gericht op autorijbewijzen. Je kunt ook bij ze terecht voor bromfiets- en motorrijbewijzen.

Scherpe tarieven

Naast het feit dat een rijschool leuk dient te zien kijk je vanzelfsprekend ook naar de prijs uiteraard. Hoe is dat geregeld bij de Alphense Verkeersopleiding? Als je voordelig uit wilt zijn kun je het beste voor een totaalpakket kiezen. Je krijgt danRijschool Bodegraven een bepaald aantal lessen en het praktijkexamen. Naast de praktijklessen en het praktijkexamen moet je je ook verdiepen in de theorie. De Alphense Verkeersopleiding kan je hier ook mee helpen. Zo kun je snel het theorie-examen afleggen en behalen.

Schrijf je in!

Woon je niet in Alphen aan den Rijn, maar in Bodegraven? Dat is geen enkel probleem. Ook als inwoner van Bodegraven kun je namelijk deel nemen aan de verkeersopleiding die wordt aangeboden door de Alphense Verkeersopleiding. Inschrijven kan online, via de website van deze verkeersschool. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier. Wil je liever telefonisch contact, omdat je vragen hebt bijvoorbeeld? Als je naar 06-14594774 belt krijg je een medewerker van de rijschool aan de lijn. Veel plezier alvast met je rijopleiding!

 

   Contact