Rijschool Alphen aan den Rijn

Goede rijschool in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn vind je Alphense Verkeersopleiding, een goede en betaalbare rijschool waar je binnen de kortste keren je rijbewijs hebt gehaald! Het behalen van je rijbewijs bestaat uit twee delen. Je moet namelijk een theorie- en praktijkexamen afleggen. Voor beide onderdelen kun je bij de Alphense Verkeersopleiding terecht. Je kunt losse lessen afnemen, maar het is ook mogelijk om voor een compleet pakket te kiezen met 40 lessen bijvoorbeeld. De rijschool in Alphen aan den Rijn staat bekend om haar goede kwaliteit en hoge slagingspercentage.
Start vanaf 16,5 jaar
Waarom wachten tot je 18 bent, als je ook al eerder kunt starten? Bij de Alphense Verkeersopleiding start je al vanaf 16,5 jaar. Op je 18e verjaardag heb je je rijbewijs dus al lang en breed gehaald! Wil je zo snel mogelijk starten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 06-14594774. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website te gebruiken.

Compleet aanbod

Alphense Verkeersopleiding kent een compleet aanbod van rijopleidingen. Niet alleen voor het behalen van je aRijschool Alphen aan den Rijnutorijbewijs kun je bij deze rijschool terecht. Ook voor de bromfiets en motor kun je contact opnemen met deze rijschool uit Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit voor welk vervoermiddel je je rijbewijs wilt behalen, via de website van de Alphense Verkeersopleiding kun je eenvoudig meer informatie aanvragen. Je kunt je echter ook direct aanmelden als je zo snel mogelijk wilt beginnen. De eerste rijles wordt in overleg ingepland. Wanneer dit precies is hangt af van je eigen agenda en die van de rijschool.

   Contact