Autorijschool Leiden

Goede autorijschool in Leiden

Heb je nog geen rijbewijs en woon je in Leiden? Wij hebben goed nieuws voor je! In leiden vind je namelijk een goede rijschool waar je binnen de kortste keren je rijbewijs hebt gehaald. Je kunt bij deze rijschool je bromfietsrijbewijs, autorijbewijs en motorijbewijs halen. Groot voordeel is de jonge leeftijd waarop je kunt starten met het behalen van je rijbewijs. Als het gaat om je autorijbewijs dan kun je al vanaf 16,5 jaar starten met de rijlessen. Je hoeft dus niet te wachten tot je 17 of 18 bent.

 

Oefenen voor het theorie-examen

Een theorie-examen heb je niet zomaar gehaald. Je zult behoorlijk wat moeten leren en oefenen. Er zijn namelijk veel regels waar je waarschijnlijk nog geen weet van hebt. Tijdens het theorie-examen krijg je vragen over gevraagherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. De verkeersregels zijn het belangrijkste, daar worden maar liefst 30 vragen over gesteld. GevaarherAutorijschool Leidenkenning bestaat uit 20 vragen en verkeersinzicht uit 15 vragen. De Alphense Verkeersopleiding helpt je graag om te oefenen zodat je straks het theorie-examen met een voldoende kunt afleggen. Van gevaarherkenning moet je minimaal 12 vragen goed hebben. Van de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht moet je er 35 van de 40 goed hebben. Wij wensen je veel succes toe als je het theorie-examen gaat afleggen!

Praktijklessen en afrijden

Uiteraard kun je ook voor de praktijklessen bij de Alphense Verkeersopleiding terecht. Informeer naar de mogelijkheden als het gaat om de lespakketten. Er zijn regelmatig acties waardoor je bij afname van een aantal lessen een cadeau of korting krijgt. Vraag eens naar de actuele acties en ontdek wat voor leuks er momenteel wordt aangeboden.

   Contact